fbpx

bootje

Vragen sturen je gedachtes. En jij bent de baas van je gedachtes. Wist je dat? Dus met je juiste vraag kun je je gedachtes een mooie en kansrijke kant op sturen, in plaats van een enge, donkere kant op. Tof toch? En wat heeft dat met een bootje te maken? Lees maar! 😉

Read More »

bert en ernie

Bij elke Ernie hoort een Bert.
Bij elke Bert hoort een Ernie.
Waar ik het in vredesnaam over heb?
Dat zal ik even uitleggen. 🙂

Read More »

Schuldgevoel voorkomen

Schuldgevoel: voorkomen is makkelijker dan genezen.
Globaal gezien zijn er 4 stappen die je altijd in kunt zetten in je leven. Die je tot nieuwe gewoonte zou moeten maken. En die ook heel erg effectief zijn als het gaat om voorkomen van schuldgevoel.

Read More »

Hoe kun je het beste omgaan met schuldgevoel?

Phoe, zwaar om met je mee te dragen…. niet leuk om te voelen. Schuldgevoel. Hoe kun je er nou voor zorgen dat je je niet laat leiden door dit gevoel. Dat je wel meer balans wílt ervaren. Dat je wel van je vrije dagen wilt genieten, maar je gewoon te schuldig voelt om het echt te kunnen….Wat kun je daar nou aan doen?

Read More »

to do

Jaja, we kennen het allemaal… druk, druk.
Wat hebben we het toch druk met zn allen….
Even spontaan een kopje koffie met de buuf? Nope, te druk… Op tijd naar bed dan maar? Helaas, er moet nog zoveel zodat t morgen misschien wat minder druk is. Rennen, vliegen, regelen, plannen. Phoe. Er moet vanalles en de lijstjes lopen over.

Read More »

GOGOGO en kom in de flow

Zou jij ook wat meer flow in je dagelijkse bezigheden willen voelen? Hoe zorg je dan voor dat het stroomt? Dat je lekker aan de slag gaat en de tijd helemaal vergeet?

Read More »

Nieuw in de stad

Nieuw zijn in een stad kan tegelijkertijd leuk en zenuwslopend zijn. Zoveel te doen, ontdekken, leren in zo weinig tijd. En toch: eng om jezelf te laten zien …

Read More »